Belastingadvies voor piloten

Waar moet ik als piloot (of cabinepersoneel) belasting betalen? Welke aftrekposten zijn mogelijk? En waar bouw ik mijn pensioen op? Het internationale belastingrecht is een complexe materie die afhankelijk is van een gegeven situatie. Verdragen spelen daarbij een grote rol. Door een juiste advisering kunnen uw financiële zorgen van nu en later worden weggenomen.

Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten BV heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het verlenen van fiscale en financiële adviezen en in het verzorgen van de administratieve en fiscale werkzaamheden voor zowel particulieren als ondernemers.

Wij begeleiden piloten vanaf de start van hun loopbaan en groeien mee met hun loopbaan. Hierbij denken wij op alle vlakken mee en kruipen we in de huid van de piloten. Te denken valt aan studiekosten en voorlopige teruggave. Maar ook aan eigen woning, een tweede huis (in het buitenland), pensioen en schenken aan (klein)kinderen.

Bij ons staat betrokkenheid en persoonlijk advies centraal. Op ons kantoor is een actief vlieger werkzaam waardoor wij dichter bij u staan. Dit maakt het makkelijk als u wilt sparren over de toekomst of bij het begrijpen van uw situatie.

Laat u niet verrassen, een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Neem contact met ons op