Administratiekantoor Scholten BV in Nijkerk biedt o.a de volgende diensten

Financiële administratie

De financiële administratie is het middel voor elke ondernemer om te bepalen hoe het met zijn bedrijf ervoor staat. Daarnaast is er een schat aan informatie uit te halen voor derden, waaronder banken, verzekeraars en tussenpersonen. Lees meer over de financiële administratie. 

Loonadministratie

De loonadministratie is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Uw werknemers willen namelijk wel op tijd het salaris ontvangen. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor de correcte afwikkeling van contracten e.d.. Lees meer over de loonadministratie.

Fiscale administratie en adviezen

Als ondernemer bent u verplicht diverse fiscale aangiften in te dienen. Hierbij verzorgt of ondersteunt ons kantoor u. Omdat wij continu op de hoogte zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij uw fiscale administratie of met fiscale adviezen. Lees meer over de fiscale administratie en fiscale adviezen.

Jaarrekening en kwartaalrapportage

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de financiële staat van uw onderneming, maken wij indien nodig voor u kwartaalrapportages. Hiermee krijgt u ieder kwartaal inzicht in hetgeen zich in de afgelopen periode heeft voorgedaan. Verder stellen wij ook jaarlijks de jaarrekening voor uw bedrijf op. Deze heeft u nodig voor o.a. de belastingdienst en eventueel andere instanties. Lees meer over de jaarrekening en kwartaalrapportage.