Financiële administratie

Een goede financiële administratie is onmisbaar voor iedere onderneming. Deze is niet alleen onmisbaar bij het bepalen van uw beleid, ook is zij tegenwoordig van cruciaal belang voor banken, kredietverstrekkers of de belastingdienst. 

Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV biedt onder andere de volgende diensten aan op het gebied van de financiële administratie:

    • Het opstarten en inrichten van de administratie van uw bedrijven;
    • Verwerken van de administratie per maand, kwartaal of per jaar;
    • Samenstellen en digitaal versturen van uw aangifte omzetbelasting;
    • Indien gewenst een periodieke rapportage van uw financiële situatie;
    • Elk jaar wordt er een jaarrekening samengesteld;

Begeleiding startende ondernemers

Speciale aandacht heeft de startende ondernemer bij Administratiekantoor Scholten. Aangezien de startende ondernemer druk is om zijn werkzaamheden onder de aandacht te brengen van de mensen en vaak geen tijd heeft om zijn administratie goed in te richten, adviseert en helpt ons kantoor u hierbij. Wij helpen uw administratie goed op de rit te krijgen, zodat u daar weinig tijd aan kwijt bent, en u zich volledig kan richten op uw specifieke werkzaamheden. Ook hebben wij eenvoudige online software beschikbaar, waarbij bijna iedere ondernemer zelf zijn administratie (deels) kan voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. C

Controle belastingdienst

Wanneer u controle krijgt van de Belastingdienst, bieden wij u de optie om deze bij ons op kantoor te laten uitvoeren. Mocht de inspecteur vragen hebben over de boekhouding, dan kunnen wij deze ter plekke beantwoorden. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.

Zelf boekhouden
Wanneer u zelf uw eigen boekhouding wilt verwerken, maar toch daar enige controle op verlangt, dan is het zeer aantrekkelijk om eens te informeren naar onze mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor.

Excel oplossingen
Wanneer u behoefte heeft aan een worksheet in excel waarin u bepaalde gegevens makkelijk en overzichtelijk bij wilt houden, of wanneer u een probleem heeft in excel waar u niet uit komt, dan kunt u bij ons terecht. Voor bijna al uw vragen kunnen wij een oplossing vinden.

Interim administrateur
Tijdelijk iemand nodig om uw administratie over te nemen, of om achterstanden weg te werken? Onze medewerkers zijn in staat om uw hele administratie over te nemen. Dit scheelt u een hoop zorgen, en u kunt al uw tijd in het ondernemen stoppen. Zo kan iedereen blijven doen waar hij of zij goed in is.