Fiscale administratie en adviezen

Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV verzorgt alle voorkomende fiscale aangiftes voor u, onder andere:

    • Loonbelasting;
    • Omzetbelasting;
    • Inkomstenbelasting;
    • Vennootschapsbelasting;

Onze service stopt hier echter niet. Met onze fiscale expertise proberen wij tot een fiscaal gezien optimale situatie voor uw onderneming te komen. Als hardwerkende onderneming betaalt u liever niet te veel belasting. Door onze ervaring en kennis op fiscaal gebied weet u dat u nooit te veel belasting betaalt, en dat u gebruik makend van de fiscale mogelijkheden die er zijn. Ook met vragen over persoonlijke financiële planning, lijfrentes, investeringsaftrek, man-vrouw firma, juridische rechtsvorm, opvolging van uw bedrijf kunt u bij Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV een deskundig antwoord verwachten. Graag analyseren wij uw persoonlijke situatie waarna wij samen met u de juiste fiscale keuzes maken.

Belastingaangifte tegen een laag tarief
Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV is op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied. Hiervan plukken jaarlijks vele bedrijven en particulieren van ons kantoor de vruchten. Wat u aan ons betaalt voor een nette boekhouding en vlotte belastingaangifte, betaalt zichzelf in de praktijk meervoudig terug. Aan de ene kant voldoet u aan alle regelgeving, zodat u niet wordt geconfronteerd met onverwachte naheffingen en boetes. Aan de andere kant zorgt een aangifte inkomstenbelasting met daarin alle aftrekposten opgenomen ervoor dat u zo min mogelijk belasting afdraagt.

Bezwaarschriften
Wanneer de belastingdienst u onterecht een (verkeerde) aanslag oplegt, maken wij voor u daar bezwaar op. Wij blijven de zaak volgen totdat de belastingdienst u een correcte aanslag oplegt.

Zie ook: Belastingadvies voor piloten en cabinepersoneel