Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten BV in Nijkerk

Met meer dan 70 jaar ervaring als administratie- en belastingadvieskantoor is Scholten BV een gevestigde naam in Nijkerk en omstreken. Vakkennis staat hoog in het vaandel en door ons grote netwerk aan externe adviseurs, kunnen wij u in bijna elke situatie van dienst zijn.                                                                                                                                   

Vanuit het kantoor dat gevestigd is in het historische centrum van Nijkerk, zijn wij u professioneel en onafhankelijk van dienst. Hierbij staat het persoonlijke contact voor u als klant centraal. 

Wij verzorgen onder andere alle voorkomende aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Uiteraard verzorgen wij voor u ook de jaarrekeningen, kwartaalrapportages, salarisadministratie, contact met de belastingdienst en alles wat er verder bij komt kijken. Een steeds belangrijkere functionaliteit is het zelf invoeren van de administratie door klanten. 

Zelf online boekhouden

Steeds meer ondernemers willen zelf een bijdrage leveren aan de eigen administratie, om zo direct meer inzicht te krijgen in de financiële situatie van de onderneming. Daarnaast wordt ook steeds vaker het relatiebeheer online bijgehouden. Administratiekantoor Scholten BV heeft de beschikking over uitstekende online boekhoudsoftware waarmee u direct inzicht krijgt in de financiële situatie. Lees meer over het online boekhouden via Scholten BV.

Begeleiding startende ondernemers

Bent u startende ondernemer of wilt u binnenkort gaan starten als Startende Ondernemer Administratieondernemer. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij wijzen u de weg in het web van allerlei zaken die u daarvoor moet regelen. Elk kwartaal nemen wij uw administratie onder de loep en kijken we samen of u op de goede weg bent of dat u nog ergens aan moet sleutelen. Daarnaast krijgt u in het eerste jaar als ondernemer korting op de normale tarieven. Dit alles draagt bij om u als ondernemer de "kickstart" te geven om uw bedrijf op te starten.