Loonadministratie

Personeel en wat dan...?

Bij het aannemen van personeel komt heel wat meer kijken dan alleen iemand in dienst nemen. Contract opstellen, salaris betalen, loonheffing afdragen, de Arbo-regels, om er maar een aantal te noemen. Zou het niet handig zijn als u een partij kon inschakelen die al dit soort zaken voor u regelt?

Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV kan u bij al deze zaken van dienst zijn, zodat u zich bezig kunt houden met ondernemen, en zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Loonadministratie
Voor een aantrekkelijke prijs kan Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV de loonadministratie en alle bijbehorende zaken voor u verzorgen. De aangifte loonheffing wordt elektronisch elke maand naar de belastingdienst verstuurd.

Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV beschikt voor grote bedrijven over een importmodule zodat u de mutaties al in Excel kan ingeven, en wij deze makkelijk kunnen importeren. Dit scheelt voor ons een hoop tijd en voor u een hoop kosten.

Diensten
Via het loonpakket Unit 4 Salaris houdt Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV de salarisadministratie bij voor een groot aantal klanten. Deze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Verzorgen van salarisspecificaties;
  • Bruto/netto of netto/bruto berekeningen;
  • Berekening (uur)-salariskosten per werknemer;
  • Berekening van de salariskosten voor de werkgever;
  • Verzorging ziek- en herstelmeldingen;
  • Aangiftes loonbelasting;
  • Verzorging jaaropgaven belastingdienst en pensioenfondsen;
  • Advies over en het opstellen van arbeidsovereenkomsten en wijzigingen (aanpassingen);

Administratie & Belastingadviesbureau Scholten BV houdt rekening met de laatste branchegegevens en betreffende cao's. Nauwlettend volgen wij ook de alle ontwikkelingen in de salarisadministratie.

Controle belastingdienst
Wanneer u controle krijgt van de Belastingdienst, dan kunt u deze bij ons op kantoor laten uitvoeren. Mocht de inspecteur vragen hebben over de boekhouding, dan kunnen wij deze ter plekke beantwoorden. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.